Reparatie

Na verloop van jaren kan het zijn dat uw instrument een reparatiebeurt nodig heeft. Dit kan een kleine reparatie zijn, bijvoorbeeld het modelleren van de hamerkoppen en het opnieuw afstellen van het mechaniek, of een grotere reparatie, zoals het vervangen van diverse (vilt)onderdelen. In sommige gevallen is zelfs een totale revisie noodzakelijk.
Al deze reparaties worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats, door goed opgeleide vakmensen. Vanzelfsprekend gebruiken wij alleen de beste materialen, omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat.

Door opleidingen in Duitsland en Nederland, werkervaring bij verschillende Duitse topfabrieken en ervaring opgedaan tijdens ons 105 jarig bestaan, kunnen wij deze kwaliteit leveren.

Ook voor de buitenkant van uw instrument bent u bij ons aan het juiste adres. Een nieuwe laklaag, een nieuwe kleur of zelfs nieuw polyester, wij verzorgen het allemaal.

Heeft u een instrument dat volgens u een reparatie nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij maken met u een afspraak om naar uw instrument te komen kijken en geven dan kosteloos een reparatie-advies.

Piano’s en vleugels kunnen wij ook in zijn geheel reviseren, zodanig dat het instrument weer als nieuw functioneert en oogt.